Árajánlat

close

Kérjen árajánlatot betonkerítésekre. Adja meg specifikációját az alábbi űrlapon, és mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatás

Zsaluzó blokkok

Zsaluzó blokkok

Debniace tvárnice
A zsalublokkok a betonkerítések, betonfalak, támfalak, vasbeton falak, válaszfalak, emésztőgödrök stb. alapjául szolgálnak. A beton zsalublokkok egyszerű és gyors munkatechnológiát képviselnek az épületszerkezetek betonozásánál.

Üreges beton zsalukövek és zsaluzás

Az üreges betonblokkokkal való zsaluzás egy olyan technológia, amelynek használatával már nem lesz szükségünk a régi fával való zsaluzási technológiára. Az üreges betonblokkokkal való zsaluzás meggyorsítja a különféle betonszerkezetek kivitelezését, mint például az épületalapok, betonfalak, sachták, mennyezetek, medencék stb. zsaluzását. 

A zsalublokkok egyszerű betonból készülnek és olyan profillal vannak ellátva amely alkalmazkodik a beton megerősítéséhez szolgáló termékek úgynevezett zár beillesztéséhez, s melyeknek köszönhetően a betonelemek pontosan összeilleszthetők. A blokkok üregébe betont öntenek majd azt megerősítik, rögzítik. Végül a betonblokkokat felületkezeléssel - vakolással, bevonattal és egyebekkel - véglegesítik. Az üreges betonblokkokkal való zsaluzási technológiát főleg az épületek alapjainak építésénél használják, mivel ennél az építési folyamatnál szükséges a legtöbb beton. Az alapsorok a leggyorsabban és legegyszerűbben építhetők ha előregyártott zsalublokkokat használunk. Mivel nincs szükség zsaluzat felszerelésére, sok beton megtakarítható. 

A zsalublokkokat szárazon egymásra fektetik, beöntik betonnal majd vasazással megerősítik. A betont legfeljebb négy sor magasságáig öntik be, elővigyázatosan, folyamatosan. A zsalublokkok első sora acél merevítéssel megerősített betonaljzatra kerül, amely biztosítja a tartós épületszerkezetet és így megakadályozza a beton és a zsalublokkok nyomása alatti esetleges repedéseket. Betontermékeink, zsalublokkjaink a magas minőségi, hő és hangszigetelési követelményeknek megfelelnek, mindez megfelelő áron.

A
Betontéglák száraz falazáshoz

A száraz falazáshoz szolgáló betontéglák használhatók kerítések, falak, támfalak építésénél. A betonblokkok szárazon vannak lerakva, melyek már le vannak élezve. Az építés során a blokkokat fokozatosan habarcs használata nélkül helyezik egymásra. Nincs szükség a falazati hézagok habarcsolására, fugázására. A teljes vizuális felületen az élek íveltek. Az eredmény egy esztétikusnak tűnő falazat, amelyet az egész világ építőiparában értékelnek.

A
Zsaluzóblokkok és előnyeik

A zsaluzóblokkokat az egyszerű száraz összeszerelés, pontos elhelyezés jó vakolattapadás, idő és költségmegtakarítás jellemzi. A blokkok vágással, fúrással módósíthatók. Betonból készülnek, betonfeltöltésre alkalmas üreggel és a beton megerősítéséhez szolgáló horonnyal vannak ellátva. A pillér zsaluzóblokkok ideálisak oszlopok és pillérek készítéséhez.

A
Zsaluzóblokkok és hasznos tulajdonságaik

A zsaluzóblokkok kiváló használati tulajdonságokkal rendelkeznek. A betontégla , mint tetőzsaluzat leegyszerűsíti és csökkenti az alap építésének költségeit, nincs szükség a régi technológiával történő zsaluzásra.

A
Beton zsalublokkok felhasználása

A zsaluzóelemek más területeken is felhasználhatóak, nemcsak az épületek alapjainak építéséhez. A zsalublokkok profilja és tulajdonságai lehetővé teszik további felhasználásukat pld. földalatti falak, támfalak építésekor akár lejtős terepen is, raktárak, garázsok kerti műhelyek építésénél. A zsalublokkok lehetővé teszik a medence vasbetonfalainak gyors megépítését az üreges betonblokk technológiájának felhasználásával. A betonelemek megkönnyítik az egész építkezést időbelileg is és minimális beavatkozással a környezetre. A minőséges medencéket úgy szerelik össze, hogy a vázat előregyártott betontéglák alkotják, ezt követően polisztirol kerül rá majd betonnal megerősítik.

A
Zsalublokkok összetétele

A zsalublokkok esetén a blokk üregét betonnal öntik be. Blokkjainkat első osztályú betonból gyártjuk, amely megfelel a minőség és hosszú élettartamhoz szolgáló követelményeknek.

A beton zsaluzóblokkok /üreges zsalublokkok/ felhasználhatóak az építkezések ezen fázisaihoz:

  • alapozás
  • kerítések építése
  • támfalak építése
  • oszlopok
  • pillérek építése
  • pincék, aluljárók építése
Ajánlatunk:
Debniaca tvárnica T20
Hossz
50 cm
Magasság
20 cm
Szélesség
20 cm
Debniaca tvárnica T40
Hossz
50 cm
Magasság
20 cm
Szélesség
20 cm
Debniaca tvárnica T30
Hossz
50 cm
Magasság
20 cm
Szélesség
20 cm