Árajánlat

close

Kérjen árajánlatot betonkerítésekre. Adja meg specifikációját az alábbi űrlapon, és mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatás

Betonkerítések

Betonkerítések

Betónové ploty
A betonkerítés nagyon népszerű és kedvelt formája a telek bekerítésének. A telek elhatárolása mellett véd az időjárás viszontagságaitól, valamint zajvédő falként is szolgálnak. Biztosítjuk Önnek a betonkerítés teljes szállítását és szerelését.
Előregyártott betonkerítések
A betonkerítések a következő elemeből állnak:
Beton kerítéselem
Beton végoszlop
Beton oszlop
Betonkerítés szerelése

A betonkerítés összeszerelése egyedi betonlapok előrebetonozott betonoszlopokba történő beillesztésével valósul meg. A betonkerítés végére egy végoszlopot helyeznek el. A betonlapok száma és az oszlopok magassága a kerítés szükséges magasságától függ.

Ahhoz, hogy a kerítés hosszú élettartammal büszkélkedhessen elengedhetetlen, hogy a betonelemek megfeleljenek az elvárt tulajdonságoknak - fagyállóság, éghajlati viszonyokkal szembeni ellenálló képesség és a gyártás során a megfelelő technológiai eljárások betartása. 

Cégünk a meghatározott szabványoknak, minőségi és szilárdsági követelményeknek megfelelő, rendszeres ellenőrzés alatt álló betonkerítéseket gyárt. 

Beton kerítéselemeket kilenc féle mintában gyártunk.

Beton kerítéselemek méretei:
Magasság
50 cm
Szélesség
200 cm
Vastagság
5 cm

Magasság 50 cm, szélesség 200 cm és vastagsága 5 cm. A kerítések 1m, 1,5m , 2m, 2,25m és 2,5m-es magasságban valósíthatók meg.

Az oszlopok átmérője 15 x 15 cm.

Cégünk a beton kerítések teljes összeszerelését végzi.

Betonkerítés gond nélkül
Betonkerítés gond nélkül

A kerítés kivitelezéséhez nincs szükség igényes építkezési munkálatokra, építése gyors akár alap nélkül is. A betonkerítés hosszú élettartamú és nem igényel karbantartást vagy egyéb alakításokat.

Miért tőlünk válasszon betonkerítést?

A betonkerítések modern és funkcionális megoldást jelentenek egy ház vagy telek bekerítésére. Az Igor Sánka cég első osztályú betonkerítéseket ajánl Önnek.

Válasszon kerítést kínálatunkból elképzelései szerint. A minőség, a professzionális tervezés és a hosszú élettartam garantált.

Zsalublokkokból készült betonkerítések
Zsalublokkokból készült betonkerítések

A zsalublokkok felhasználhatók betonkerítések vagy egyéb vasbeton szerkezetek, építmények építésére. A zsalublokkokat sorban lefektetik, majd beöntik betonnal és rögzítik.