Árajánlat

close

Kérjen árajánlatot betonkerítésekre. Adja meg specifikációját az alábbi űrlapon, és mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatás

Térkő

Térkő

Zámková dlažba
A térkő, melyet gyakran járdalapnak is neveznek , teljesen új dimenziót ad ottthonának vagy épületének. A sokféle színnek formának és felületnek köszönhetően a betonburkolatot pontosan az Ön elképzeléseihez és igényeihez lehet igazítani.Térköveinket a hos

Minőségi betonból készült térkövek

Az általunk gyártott térkövek vagy járdalapok tökéletesen illeszkednek egymásba és ezzel egy harmonikus egészet alkotnak. Fő előnye a térköveknek a beton tulajdonságában rejlik. A beton nagyon népszerű építkezési anyag mert többféleképpen rugalmasan alakítható, rendkívüli a terhelés és magas hőmérséklet ellenállósága, fagyállóság és hosszú élettartam jellemzi. 

A térkőburkolat nagyon tartós és az igényes környezetnek is ellenáll. Ugyanakkor kivitelezése változatos formákat , módokat kínál, melynek köszönhetően a burkolat esztétikailag változatosan formálható.Az egymáshoz illeszthető térkőelemek szétszedése és újboli összerakása egyszerű. Cégünknél a legjobb minőségű betontermékeket találja.

Térkő
Technikai paraméterek( szélesség x hosszúság x vastagság )
minta 120 x 20 x 6 cm
minta 210 x 10 x 6 cm
minta 310 x 20 x 6
  
Vibropréselt betonkockák

A vibropréselt térkövek hasonlóan, mint a mosott betonkockák két rétegből állnak - járóréteg és tartóréteg /mag/. Széles választékban kínálunk vibropréselt térköveket. Több színárnyalat is elérhető, amelyekhez színes szegélyeket is gyártunk. A térkő gyártása során a legmodernebb technológiát alkalmazzuk, betontermékeink minden előírásnak megfelelnek.