Árajánlat

close

Kérjen árajánlatot betonkerítésekre. Adja meg specifikációját az alábbi űrlapon, és mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatás

Beton szennyvízgyűjtők

Beton szennyvízgyűjtők

Betónové žumpy
Foglalkozunk szennyvízgyűjtők gyártásával, szállításával, komplett szerelésével. Ha nincs kanalizációs lehetőség az adott helyen, a beton szennyvízgyűjtő a legjobb megoldás a családi házak vagy az ipari épületek szennyvízelvezetéséhez. Szennyvíztartályai
A beton emésztőgödör jelentősége

A beton emésztőgödör elsősorban szennyvíz vagy speciális víz összegyűjtésére szolgál. Következésképpen nem fordulhat elő, hogy a szennyvíz a felszíni vagy a felszín alatti vizekbe kibocsátásra kerüljön. Fő feltétele a színvonalas szerelésnek a tartály vízhatlanságának megtartása. Az előregyártott szennyvíztartály tehát zárt, lefolyó nélküli, talajszint alá süllyeszthető objektum. Elhelyezése és szerelése bármilyen típusú talajba lehetséges.

A
Beton szennyvízgyűjtő családi házakhoz

A szennyvíztartály egy egységes zárt tartály amelyet a ház közelében helyeznek el. A tartály funkciója a szennyvíz összegyűjtése. Felhalmozza a családi házak, éttermek, nyaralók, panziók, ipari épületek és egyéb épületek szennyvizét. Fontos jelentősége a tartályoknak ott van, ahol nincs lehetőség elvezetni a szennyvizet központi vezetékkel a szennyvíztisztítóba. A beton emésztőtartályokban a szennyvíz csak tárolva van, az elvezetése nincs megoldva. Ezért a tartályokat rendszeresen ki kell üríteni, a tartalmát a környezetvédelmi szabályoknak megfelelően megsemmisíteni.

A
Technikai paraméterek:
Hossz
2,9 m
Magasság
2,15 m
Súly
7500 kg
Szélesség
2,4 m

Beton szennyvízgyűjtők szolgálnak mint:

  • házi emésztőgödör
  • esőtartály
  • trágyatartály
  • szennyvíztartály